Innehåll

Erotiska noveller publicerade av Mikael, ungkarl och levnadskonstnär. Jobbar på en internationell arkitektbyrå i Lissabon och bor 3 mil därifrån i Cascais med utsikt över en vik med segelbåtar året om. Är relativt nyskild och har vuxna barn på annat håll.

onsdag 28 januari 2015

Anna på stranden Del 3

Till början

Så skimrande var aldrig havet, och stranden aldrig så befriande, fälten, ängarna och träden, aldrig så vackra, och blommorna aldrig så ljuvligt doftande, som när Anna och Mikael,sida vid sida, mot solnedgången, förenades i sin första kyss. Det var kanske då, som de gick över från den vanliga massagen till den sensuell massagen.
När Mikaels fingrar börjar känna de elektriska pulseringarna i Annas blomma, och Annas har fötter har vandrat ner ett stycke på Mikaels rygg, så har Anna nästan glömt bort att de skulle träffas för att simma. Endast Mikael och fåglarna kan höra hur Anna lustfyllt kvider av tungans och fingrarnas beröring och hon når till slut en ljuvligt vibrerande orgasm.
När Anna kommer till sans igen, så ligger Mikael bredvid henne på madrassen och de förenas i en lång och öm kyss.
Det är väl aldrig fel med manglade lakan eller virkade sängtäcken?
Men när Anna samlat krafter så sätter hon sig upp med en lustfylld blick och fortsätter sin massage. Hon börjar från Mikaels vältränade vader och vandrar uppåt. Som de flesta cyklister så har Mikael rakade ben och det gör ju massagen mycket enklare.
Anna kittlar Mikael i navelgropen och vandrar uppåt. Kanske Anna känner av den svaga saltsmaken. Det får vi inte veta. Det man kunde se är att ståndaren är på helstång och Mikael på helspänn då Anna långsamt slickar sig upp via pungen mot Mikaels ståndare. Anna omsluter sedan ollonet försiktigt med sina mjuka läppar och börjar långsamt föra huvudet upp och ner. Nu har nog Anna sedan länge glömt att det egentligen bara var hennes rygg, som skulle masseras.
Mikael spänner sina starka benmuskler allt mer och trots att han är vältränad, så andas han allt häftigare och Anna gör sig beredd. Hon vill inte få sperman i munnen och svänger därför lite på Mikaels höft och lyckas styra den kraftiga strålen även utanför det vita lakanet.
Nu är det Mikael tur att stöna. Nu är det hans tur att försvinna ett ögonblick. Men han väcks till liv igen av fågelkvittret, insekternas surr och en motorbåt i fjärran. Han känner solstrålarnas varma smekningar mot den nakna kroppen. Mikael märker att han nästan glömt omvärlden medan han och Eva i Paradiset varit upptagna av varandra.
Han ser på Anna och ser hennes vackra leende. Glädjer hon sig åt hans njutning eller över sin egen. Ibland är det så att man inte riktigt vet vilken som är större.
Nu har nog både Anna och Mikael också glömt bort de små problem, som de hade under dagens dagens cykeltur.

Om någon hade passerat dem i en båt så hade de på håll kunnat se ett naket par som ömt omslöt varandra och förenades i en lång, intensiv kyss.
                                                       Fortsättning följer ....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar