Innehåll

Erotiska noveller publicerade av Mikael, ungkarl och levnadskonstnär. Jobbar på en internationell arkitektbyrå i Lissabon och bor 3 mil därifrån i Cascais med utsikt över en vik med segelbåtar året om. Är relativt nyskild och har vuxna barn på annat håll.

tisdag 27 januari 2015

Charlenes hemlighet Del 2

Till början

Jag tittar och jämför. Fascinerande och lite upphetsande. Och så en måndagskväll hamnar jag på Charlenes profilsida! En liten, ljus skönhet från Brasilien. Påminner om en fiolspelerska som jag nångång beundrat, men ännu vackrare och lite kurvigare. Läcker och söt som socker i sin minibikini. Hon har vunnit Miss World för shemales och varit filmstjärna i många porrfilmer. En ljuvlig, kurvig varelse med glimten i ögat. Charlene har allt.
Jag känner direkt att jag måste träffa henne men läser ”até quinta-feira” i texten. Bara till torsdag! Jag ringer direkt. – Charlene, svarar hon med en mörk och sensuell röst.
Metro-stationen Oriente
– Hello, det är Mikael, säger jag. Kan jag boka tid?
– Passar det i morgon klockan tolv? frågar Charlene. Jag finns i närheten av stationen Oriente på Avenida Dom João II, i höghuset mitt emot hotell Vip Executive Arts.
– Ok, jag kommer, svarar jag och räknar ut att det tar tio minuter med metro från mitt arkitektkontor till Oriente. Med snabblunch och en flextimme hinner jag bra med sexträffen. Det kan bli en trevlig lunchpaus.
– En timme kostar hundra euro, säger Charlene. Pengar, please, inte kreditkort. Jag stänger av mobilen men blir ståendes med den i handen.
Hotell VIP Executive Art

– Ja, vad har man gett sig in på? funderar jag. Men om jag inhiberar träffen, kommer jag att ångra mig ännu på dödsbädden. Bäst att skingra tankarna och invänta morgondagen.
Halv tolv stiger jag av metron vid den futuristiska stationen Oriente med sina nätlika, vita takvalv som för tankarna till orientaliska palatsbyggnader och går raskt längs Avenida Dom João II tills jag når höghuset mitt emot VIP-hotellet. När jag ringer på, öppnar den blonda Charlene genast. Det är ganska mörkt i lägenheten, men Charlenes leende lyser upp hela tamburen.
– Olá, säger Charlene.
Jag kysser henne/honom lite generat på bägge kinderna. Hon kysser mig tillbaka mitt på munnen och låter tungan slingra sig in och runt i munnen som om hon åtrådde mig mer än allt annat i världen. Åh, vilken kvinna! Charlene är klädd i en liten, knallröd bikini. Överdelen förmår inte täcka mycket av hennes vackra, rundade bröst. Men ingen behå kunde dölja dem, bara förhöja. Bikinibyxorna undviker jag att titta på men noterar ändå Charlenes läckra, svarta nätstrumpor. Charlene är vackrare än på fotografierna! Hon är längre än jag väntat mig men jag ser att hon har svarta platåskor med höga klackar.
Vi går in i ett svagt upplyst sovrum.
– Du kan lägga dina saker här, säger Charlene och pekar på en stol. Så ger hon mig en turkosblå handuk och visar var duschen finns.
– Obrigado, säger jag, klär av mig och går in i duschen. Jag låter det kalla vattnet strila över hela kroppen för att dämpa spänningen. Skall jag gå i land med att ha sex med en shemale? Jag återvänder till sovrummet med handuken hårt virad runt midjan.

Charlene ligger på sängen i sin röda minibikini. Hon har tagit av nätstrumporna och jag ser att hon bär ett litet guldsmycke kring den högra vaden. Jag lyfter upp hennes fot, kysser den och ser att det är ett horoskoptecken. Charlene är alltså en mystisk skorpion med en lång, stickig stjärt. Om jag inte varit så spänd inför sexakten, hade jag nog skämtat om saken.

Charlene reser sig. Hon ler flirtigt, omfamnar mig och ger mig en lång, blöt kyss. Kanske hon ser hur nervös jag är och vill få mig att slappna av? Kroppen reagerar i alla fall som den borde, noterar jag.
                                         Fortsättning 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar